Protected by Copyscape Plagiarism Checker Software

duminică

Adu primavara/vara in casa ta ...


Nu is `fanul` iernii ,dupa mine sa fie iarna numai de Craciun si de Anul Nou ...imi e mereu friggggg si luna februarie in ultimii ani a fost o luna de cosmar capatand un fel de depresie pe fond meteorologic...pfffff...
Asa ca cum da primavara ,cum incep sa renasc si sa imi recapat energiile :) ...asa ca anul asta am sarbatorit venirea primaverii printr/un proiect deosebit care sa imi aminteasca ca INTOTDEAUNA dupa o iarna lungaaaaaaa vine o primavara gingasa .
Ptr proiectul acesta am avut nevoie de o radacina ciudata gasita prin parc ,care mi-a captat atentia prin forma sa ciudata si care simbolizeaza iarna posaca ,rece ,cu natura in hibernare  si niste floricele facute dupa metoda `Floricele topite ` pe care le/am lipit pe radacina ..iata rezultatul:
2

Costuri 0 ( cu conditia sa aveti in casa materialele ptr floricele ;) ..timp de realizare 1 ora incluzand si floricelele ..neincuzandu-le cca 5 min :)



Sa aveti o primavara frumoasa,calda ,plina de iubire,veselie ,voie buna si inspiratie !

1 comentarii:

Kikimiki spunea...

@ Vlad (RadioWhisper.com)

Imi multumesc frumos ptr cuvintele frumoase si imi cer scuze ptr ca reactionez mai greu ..dar din pacate is cam prinsa in niste proiecte personale ...cu siguranta azi iti/va voi scrie la adresele de contact lasate la comentariu precedent . MUUULT SUCCES IN MINUNATUL VOSTRU PROIECT !
Cu mult drag si stima , Alessia D ( alias Kikimiki;) )

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...