duminică

Adu primavara/vara in casa ta ...


Nu is `fanul` iernii ,dupa mine sa fie iarna numai de Craciun si de Anul Nou ...imi e mereu friggggg si luna februarie in ultimii ani a fost o luna de cosmar capatand un fel de depresie pe fond meteorologic...pfffff...
Asa ca cum da primavara ,cum incep sa renasc si sa imi recapat energiile :) ...asa ca anul asta am sarbatorit venirea primaverii printr/un proiect deosebit care sa imi aminteasca ca INTOTDEAUNA dupa o iarna lungaaaaaaa vine o primavara gingasa .
Ptr proiectul acesta am avut nevoie de o radacina ciudata gasita prin parc ,care mi-a captat atentia prin forma sa ciudata si care simbolizeaza iarna posaca ,rece ,cu natura in hibernare  si niste floricele facute dupa metoda `Floricele topite ` pe care le/am lipit pe radacina ..iata rezultatul:
2

Costuri 0 ( cu conditia sa aveti in casa materialele ptr floricele ;) ..timp de realizare 1 ora incluzand si floricelele ..neincuzandu-le cca 5 min :)Sa aveti o primavara frumoasa,calda ,plina de iubire,veselie ,voie buna si inspiratie !

2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Kikimiki spunea...

@ Vlad (RadioWhisper.com)

Imi multumesc frumos ptr cuvintele frumoase si imi cer scuze ptr ca reactionez mai greu ..dar din pacate is cam prinsa in niste proiecte personale ...cu siguranta azi iti/va voi scrie la adresele de contact lasate la comentariu precedent . MUUULT SUCCES IN MINUNATUL VOSTRU PROIECT !
Cu mult drag si stima , Alessia D ( alias Kikimiki;) )

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...