Protected by Copyscape Plagiarism Checker Software

miercuri

Hai la "Atelierul "!!!!


Lansare numarul 8 revista Atelierul


Pe 5 februarie, la ora 16 ne vedem in Memento Pub and Underbar, strada Sepcari nr. 16, in centrul vechi al Bucurestiului pentru a lansa impreuna numarul 8 al revistei Atelierul. 

Pe langa proiectia revistei, vom avea invitati trei propietari de magazine handmade pentru o prima editie de “Discutii in Atelierul”. Astfel alaturi de Sinziana Nastase si Eva Strat, fetele de la PixieShoes, Elena Gheorghe de la Dot Shop si Valentina Popescu de la fostul magazin Interesart vom incerca sa aflam cum au reusit sa transforme o pasiune pentru handmade, pentru produsele unicat ale tinerilor designeri, intr-o afacere profitabila. Publicul va fi cel mai important, el ne va intreba tot ce vrea sa afle despre curentul handmade si modul in care acesta se dezvolta. 

Adiacent evenimentelor, Elena Gheorghe va veni cu o expozitie de sculpturi, iar fetele de la Pixie Shoes vor aduce produsele cele mai dragi lor din magazin.

Deasemenea ne-am gandit sa va indulcim cu bezele si sa facem un atelier insolit unde vom realiza produse numai bune de oferit persoanei dragi de sfantul Valentin.

Nu exista niciun cost pentru participarea la evenimentul Atelierul. 
Este indicat sa veniti cu persoana iubita deoarece este un eveniment dedicat iubaretilor si iubirii. 

Echipa Atelierul 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...