Protected by Copyscape Plagiarism Checker Software

sâmbătă

Pregatiti-va pantofiorii la noapte vineeeeeeeeeeee...

Vine Mos Nicolae ...yupiiiiiii ... acum e discutabil ce primiti ...in functie daca ati fost cumintei sau nu... La noi la romani Mos Nicolae nu se arata ..DAR " lucrand" sub acoperire sunt in masura sa vi-l arat pe Mos Nicolae si pe ajutoarele lui  si sa va dau informatii despre el .. Dar sa ramana intre noi ;) ..

Mos Nicolae locuieste in Spania intr-o hacienda ( un fel de ferma intinsaaa ) impreuna cu ajutoarele lui Pieten ...care sunt de fapt niste negrii  care il ajuta pe Mos in toate cele fiecare avand sarcini precise  .Mosul stie tot despre toti copiii din intreaga Europa si scrie el in Cartea cea mare tooot ceea ce copiii fac ( bun sau rau ) pe parcursul unui an  intreg ..si in functie de asta va primiti voi cadourile ... El nu are reni ca Mos Craciun ...ci un armasar alb pe nume Americo care isi capata puterile supranaturale numai in noaptea de Mos Nicolae ..in rest este un cal obisnuit .. Mosul  are muuulti copiii de vizitat ca Europa e mareee ..si de asta el se urca in vaporul sau cu aburi  ..dar care nu are din pacate puteri magice si din pacate nu poate ajunge din Spania in Romania ..ci numai in tarile din Vest ..ca Franta ,Belgia.Olanda ...etc ...e prea luung drumul pe mare pana in Romania  si cum vaporul e foarte batran, nu poate sa parcurga drumuri foarteee lungi ( de aia nici nu ajunge NICIODATA in America  ;)  ) .Eeeee dar sa nu va fie cu suparare ..pentru ca el reuseste sa imparta toateeee cadourile ( sau nuielusele )  chiar daca nu se arata ...vine noaptea  calare pe Americo si vi le lasa in ghetute ...Si sa va dau un sfat ...daca lasati un desen in pantofiori pentru el .....va va tine minte si la anu va va ierta catvea traznaiute ... Si nu uitati ca Mosului ii plac la nebunie ..pantofiorii curati..dintisorii spalati ...si pijamalele curate ;)

 Sa aveti un Mos Nicolae calduros ,voios ,cu cadourile visate si va doresc din suflet sa nu gasiti  nuieluse in pantofi  ;)


Sursa foto : sintleersum.nl

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...