Protected by Copyscape Plagiarism Checker Software

luni

Un an nou ...un calendar nou ...

Pentru ca peste cateva zile anul se inoieste ..calendarul 2009 se invecheste si trebuie schimbat cu cel nou din 2010 ...dar parca v-ati saturat de calendarele standard ..cu peisaje minunate ...cu flori ..domnisoare sexy sau animalute simpatice ...,iata cateva modalitati de a iti crea propriul calendar in stilul tau propriu  ..


1. Programe speciale :


Photoshop & alte editoare foto  sau in Microsoft Office si anume Microsoft Office Publisher sau pur si simplu cu o  simpla cautare pe Google o gramada de programe speciale de facut calendare marea majoritate gratuite ...In functie de programul pe care il aveti /cunoasteti /etc  puteti face calendare minunate pe care sa le printati ... daca programul vostru nu genereaza direct un calendar simplu  ..puteti descarca calendare simple de aici sau de aici ( puteti selecta chiar in limba romana sau oricare alta calendarul + sarbatorile legale de peste an ...daca nu merge salvat direct ca document il puteti copia cu copy si da paste intr-un document word ) 


2.Creaza-l online ..apoi printeaza-l 



Sunt cateva site-uri care va ofera gratuit ( sau contracost ) posibilitatea de a alege din template-urile lor si de a va face propriul calendar .....unul din este   http://www.calendarika.com... dar spre dezamagirea celor care isi doresc un calendar pe tot anul intr-o singura foaie acest site face calendarul doar pe o singura luna . Incarcati pozele ... ajustati-l ...apoi printati-l ... Il puteti salva ca foto in pc-ul vostru ( clic de dreapta ..save picture as..) apoi poza o mai puteti prelucra  ..adauga text ..etc fie print-un program de editare foto gen Photoshop ..fie prin unul din serviciile de edit oferite de site-urile care ofera gazduire fotografiilor voastre gen Flickr... 


3.Confectioneaza-l :


Metode de a il confectiona sunt diverse si care mai de care mai nastrusnice ...sau clasice ... de la brodat ,scrapingbook  la  cutii de carton transformate in animalute ...acum depinde foarteee mult de ceea ce va doriti ..ca materiale aveti la dispozitie ...imaginatie ...si daca lucrati singurele sau ii implicati si pe cei mici in proiectul vostru ...
Eu am ales un calendar simplu de atarnat pe perete ... am folosit un calendar  simplu printat de pe internet ..un carton (o parte laterala de la o cutie ).. snur albastru ... litere decupate de prin reviste  cu care am format cuvintele cheie pentru noi in 2010...diverse resturi din materialele folosite peste an  si normal nu au lipsit pistolul de lipit + inca 4 manute nastrusnice ale piticilor din "dotare"..ei au lipit literele  ( se vede nu?!? :)) ) Iata ce a iesit :







Oricum ar arata calendarul vostru pe 2010...va dorim ca fiecare zi din el sa fie o zi minunata pentru voi ...


Kiki va doreste spor la munca cu voiosie si placere !                       

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...