Protected by Copyscape Plagiarism Checker Software

marți

Sabloane

De foarte multe ori puteti avea nevoie de sabloane ... spre exemplu pentru  pictat un tricou ..sau poate doriti  sa pictati un ornament de lemn ..sau sau sau ...utilizarile pot fi diverse .ideea e ca aveti nevoie de un anumit design de mai multe ori  deci aveti nevoie de un sablon . Sunt mai multe cai de a il obtine:
1. Ai gasit pe net o idee ,cea mai buna solutie este sa il printezi . Fisierul dorit il printezi pe hartie fotografica sau pe o hartie mai groasa ...stabilesti apoi liniile definitorii ( cea mai buna solutie e sa le ingrosi inainte de printare printr-un program special gen Photoshop ) ..apoi cu ajutorul unui cutter fffffffffff ascutit tai pe liniile definitorii astfel rezultatul sa fie un sablon desavarsit .Daca il vrei pe plastic ( presupunand ca ai nevoie de ffffffffffffff multe utilizari ) poti pune bucata de plastic peste sablonul original ..il copiezi apoi tai .
2.Ai gasit ideea intr-o revista , catalog ,etc ...ai alte 2 metode : ori o copiezi pe hartie de calc , apoi o scanezi si urmezi pasii de la pct 1 sau il copiezi direct pe plastic ..apoi il tai .

Ar mai fi o alternativa dar  mai scumpa  ( asta in cazul in care nu ai talent la copiat ;) ) ... du-te cu  fisierul dorit la un centru de printare profesionist ..cere sa ti-l imprime in negru pe coala de carton/plastic ..cand ai copia o poti taia  si gata.



Pont: Puteti gasi foarte multe sabloane gata facute in jocuri pentru copiii ....le faceti si lor o supriza ( daca ii aveti offcourse :) ) si aveti si voi material de munca ..costa muult mai putin decat cumpararea unor sabloane profesioniste ;)

Kiki va doreste spor la munca cu voiosie si placere !


Sursa foto: sub-vaslui.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...