Protected by Copyscape Plagiarism Checker Software

duminică

Ceva dragut ...

Sincer nu prea stiu cum sa numesc obiectul de fata ( orice idei sunt bine venite si le puteti posta aici ) asa ca pentru moment ii voi spune " Ceva dragut " Acest "ceva dragut" il putetiu face foarte usor si il puteti decora si folosii in mii de variante ... Puteti sa il puneti deasupra unui patut de bb ...sau intr-o zi frumoasa sa il faceti cu o fetita si apoi sa il atarnati in camera domnisoricii...sau il puteti decora cu poze si pune in sufragerie ..oricum ar fi e un obiect care se face usor si la care va puteti lasa imaginatia sau utilitatea sa zburde ;) Aveti nevoie de : Un cerc ( cercul din fotografie este cadranul unui ceas de kilometraj ;) ...ata ( in functie de preferinte ..eu am optat pentru un fir argintiu ) ..diverse obiecte pe care vreti sa le atarnati ( eu am folosit ..2 capete de ingerasi ..niste inimioare de pasla ..o inimioara de metal ..2 floricele topite ..niste margelute si fundite si un fluturas )
Am "imbracat" cercul in firul argintiu de care va vorbeam ... apoi in partea superioara am legat 5 fire in parti diferite ale cercului ..aceste fire se unesc mai sus si din "unirea" lor pleaca firul folosit ca si agatatoare .Aceasta este partea cea mai complicata ,deoarece daca nu sunt prinse bine si unite in locul potrivit va pot pune un pic rabadarea la incercare ...nu va dati batuti si cu siguranta veti reusii mai repede decat credeti ;).Dupa ce agatatoarea e facuta puteti incepe cu prinderea atelor care vor pornii in jos ... personal am optat pentru 7 ( e nr meu :D) ... fiecare de lungimi difertite .Pe fiecare am agatat cate ceva ..o inimioara ...o floricica ..un ingeras..pe alta am insirat numai margelute ... etc .Pentru a masca cumva greseala de la imbinarea din partea de sus am lipit fluturasul acolo ...Cel mai greu a fost ca la sfarsit sa fac poze deoarece la fiecare adiere se misca obiectul nostru .
Nu este dificil de facut si poate fi un proiect pe care sa il faceti impreuna cu copiii .In curand pe Fb va voi posta si varianta serioasa a acestui obiect pe care un adult o poate face si o puteti folosi si ca lustra /candelablu ...dar pana atunci ...va astept parerile,comentariile si eventualele reclamatii pe Facebook . Va urez cu mult drag tuturor , spor la lucru si sa aveti o zi frumoasa ,plina de iubire,veselie ,voie buna si inspiratie!

1 comentarii:

Kikimiki spunea...

Cristina ...multumesc de invitatie ..am onorat-o ( cam tarziu, dar acum am vazut=o) ..excelent blog ai ..o mina de aur pentru un cinefil . Merci mult !

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...