Protected by Copyscape Plagiarism Checker Software

joi

Serial: D'ale copiilor ...1

Nici nu banuiti ce minunatii de capodopere pot creea ai nostrii copii ...Picasso era mic copil :)) ... si impuscati si vro 4 iepuri dintr-o data ..


      1.Quality time cu copiii vostrii ,
     2.Le dezvoltati creativitatea si indemanarea
     3. COPIII CUMINTI - ZERO DURERI DE CAP ! :D
     4. Lucruri dragute si amintiri de aratat nepotilor :P


iata primele 2 idei


PICTURA ABSTRACTA :

Picturile abstracte sunt foarte la moda ca o forma de modernism ,non conformism ,etc ..dar o pictura costa ...iar sa te multumesti cu o copie printata de pe net ..parca ii pierde din valoare ..eee am solutia perfecta ..COPIII carora daca le oferiti fie o foaie de hartie ,fie o panza de pictat ..niste pensule si culori acrilice ...va puteti alege cu un unicaaat in toata regula :)) .Daca va place ce a iesit le puteti pune in rama si expune in casa .Iata vro 2 opere de arta din colectia mea de arta  ..


     Ingerasul : 



( pe hartie A3..nici macar alba :))  )
           Culori :


                            
                                             ( pe panza de pictat )

Costuri mici ...valoare : de nepretuit :D

 Sarpe decorativ :


ptr decorarea camerei piticului .Aveti nevoie de : 4-5-6-10 ( depinde cat de lung il doriti ) tuburi de hartie igienica ( cartonul ) o fasie de hartie colorata /material textil , un capsator /lipici  ( capsatorul e mai trainic in viziunea mea) ,ceva culori si bineinteles pensule . Mai intai se vopsesc tuburile de carton ...unul va forma capul iar celelante trupul si coada ...capul va primii niste ochisori ( ii puteti face cu in pix/carioca sau din material textil ) cand toate sunt gata treceti la asamblare ...se lasa 5-6-7 cm din fasia de hartie colorata /material textil care  va forma mai tarziu  limba sarpelui si pe care il taiati pe din doua ...apoi cu capsatorul/lipiciul incepeti si prindeti tuburile de fasia de hartie/materialul textil ...va arata cam asa :

                                                                    
Apoi il aplicati une doriti voi sa ii fie locusorul ... Costuri 0 presupunand ca ati colectionat tuburile si aveti in casa vopseaua aferenta ...timp realizare  cca 30-45-60 de min in functie de indemanarea si varsta piticului ...

Sursa foto's : Arhiva Personala  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...