Protected by Copyscape Plagiarism Checker Software

joi

Servetele magice

Ce poti face cu niste servetele de masa ..din cele triplu stratificate, cu modele de cele mai diverse? Pai poti face multeeeeeeeee si minunateee lucruri ...totul printr-o metoda foarte simpla ..tehnica servetelului ( napkin decoupage ). Ai nevoie doar de cateva servetele cu design ( dupa gust si preferinte ) , lipici de hartie , o pensula  si obiectele pe care ai de gand sa le ornezi prin aceasta tehnica ... eu am ales o vaza ..un mic castron de plastic in care imi tin margelutele ...o cutie de cravata transformata in cutie de amintiri si o cutie de plastic subtire de la niste ochelari pe care am vrut sa o fac cutie ptr un cadou ;) ..
                                  


Se decupeaza design-ul dorit din servetel ( al meu fiind aparand ca petice l-am folosit ca atare ..doar marginile fiind indepartate )..indepartati straturile albe ale servetelului ramanand doar cu primul strat cel cu design  ..apoi cu ajutorul pensulei aplicati lipici pe obiectul dorit ... peste care aplicati primul colt al servetelului ... iar cu pensula inmuiata in lipici aplicati si peste servetel oferindu-i acesteuia o impregnare egala si uniforma ..se lasa la uscat ,iar dupa uscare il puteti decora ( daca doriti ) sau puteti adauga elemente in plus ..spre ex la cutia de cadou am adaugat sfoara si un ornament pentru a  ii oferii atat un plus cat si o inchizatoare ;) .Cam asta a fost rezultatul :


                                                      
Puteti realiza de la  tablouri  la inveselit mobila din casa .... ca o idee speciala ... puteti decora paharele de unica folosinta pe care le utilizati la o petrecere  ...scapati si de vase de spalat, dar si ascundeti inestetica banalelor pahare de plastic

Costuri  pe bucata infime avand in vedere ca nu veti folosi nici intregul pachet de servetele, dar nici intregul tub de lipici ...timp de realizare in functie de marimea obiectului si desteritate la intindere si uniformizare ..intre  30 de sec la 5 min .

Sfaturi utile :
      - Cand decupati designul folosti tot servetelul ,pentru ca in triplu servetelul este mult mai  ferm si nu riscati ruperea servetelului la taiere
    - Incercati pe cat se poate ca servetelul sa se integreze in culoarea obiectului pe care doriti sa il infrumusetati ( daca observati servetelele mele pe vaza albrasta nu ies prea mult in valoare tocmai din cauza culorii puternice )
          -Daca nu va place pana la uscare il puteti strica ..apoi cu o carpa umeda curatati suprafata de lucru si puteti reincepe lucru
       -Daca doriti un tablou puteti face suportul acasa din ghips de zugraveala ,intr-o forma ( puteti folosi forme din cele mai diverse ..gasiti voi prin casa ;) ) ...dupa ce este uscata aplicati tehnica servetelului .
         -Daca doriti sa fie impermeabil designul dv puteti aplica un strat de lac sau ptr sticla un strat de glossy de la Fimo .

Foto's : Arhiva personala 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...